Welkom in de webwinkel van Café-Tasse in Nederland. De lekkerste chocolade van een Belgisch familie bedrijf met een lange traditie in authentieke chocolade producten binnen uw handbereik. U vindt hier een deel van het assortiment van pure chocolade, maar ook variaties in melk en witte chocolade. Unieke combinaties die de fijnproever weet te waarderen!

Wij versturen onze bestellingen met DHL en proberen hierbij rekening te houden met de weersomstandigheden. Bij warm weer is het niet mogelijk om de kwaliteit van chocolade te garanderen, hierover zullen we dan met u overleggen.

Behalve in deze webshop kunt u de lekkerste chocolade van Café-Tasse ook vinden in de beste speciaalzaken voor koffie, thee, chocolade en delicatessen.


Bij Café-Tasse zijn we van mening dat je als fabrikant mede verantwoordelijk bent voor de gehele keten van de grondstof tot aan de consument, voor zowel de cacao, de overige ingrediënten als de verpakking. Dit om tot een verantwoord product te komen wat ook voor de lange termijn geen afbreuk doet op het welzijn van mens en milieu. Bij de selectie van de grondstoffen en de productie wordt hier steeds rekening mee gehouden. De chocolade grondstof wordt betrokken van Barry Callebaut in vloeibare vorm, het duurzaamheids programma hierover kunt u hier vinden. De afnemers verklaring kunnen we u op verzoek toesturen.
In het verleden heeft Café-Tasse gebruik gemaakt van verschillende keurmerken, maar vanwege het internationale afzetgebied van het merk en de verscheidenheid aan keurmerken is van dit beleid afgestapt. Voor Café-Tasse is duurzaamheid geen marketing instrument maar een vanzelfsprekendheid.


Napolitains-(5-gram)
Napolitains (5 gram)
Mini-Tablettes-(9-gram)
Mini Tablettes (9 gr..
Bars-&-Tablettes
Bars & Tablettes
Chocolate-Powder
Chocolate Powder
Boxes-&-Presents
Boxes & Presents
 
8f94e95def0221d979ce9c42e2bca8cb.jpg
 
 
076204a0f4aebbf8aa8c4d4fa02e53de.jpg
 
 
fe76af67c4e79671cda39843a77682a1.jpg
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.